HTML

ITÉlet

Egy multinacionális cégnél dolgozó informatikai manager szakmai blogja. Észrevételek, tapasztalatok szoftver fejlesztésről, vezetésről, managementről és hatékonyságról itthoni és külföldi példákon keresztül. Az informatikáról másképp...

Utolsó kommentek

  • 232323: Szóval managernek jó lenni, akkor dől a nagy lé, felelősség meg számonkérés sehol. Krém. (2019.10.31. 15:24) Kirúgják-e a menedzsert ha hibázik?
  • Simon Géza: "A következő forradalmi áttörés, nagy dobás, ami megint tőzsdei felfutáshoz vezet, az nem valamilyen informatikai dolog lesz, hanem egészen más." Ha a generic AI nem informatikai, akkor igazad van.... (2018.02.19. 07:01) Az IT jövője
  • pggp: @AnyTink: Köszi, de én csak egy blog olvasó vagyok, aki jól tudja használni a keresőt ;-) (2017.10.17. 07:19) Milyen volt hazaköltözni?
  • AnyTink: @pggp: :) Gratulálok a család bővüléséhez és a sikeres 'hazatelepedéshez'. Mi most gondolkodunk a hazaköltözésen és jó olvasni mások élményéről! Köszönöm az írásod :) (2017.10.16. 18:49) Milyen volt hazaköltözni?
  • pggp: Tulajdonképpen igen, alakult valami: akocsis.com "2017 április, Dália eloször Szentesen" ;-) (2017.06.06. 21:51) Milyen volt hazaköltözni?
  • Utolsó 20

Te mit tennél, ha a főnököd váratlanul megkínál egy kis hétvégi munkáva?

Te mit tennél, ha a főnököd váratlanul megkínál egy kis hétvégi munkáva?

Idézet egy felejthetetlen klasszikusból:

„Hello, Peter. Mizujság? Arra kell hogy kérjem... hogy holnap is jöjjön be... szóval ha itt lenne mondjuk úgy... 9 körül, az nagyszerű lenne. Oké? Ó, és majd kiment a fejemből. Ha megkérhetném, akkor jöjjön be... vasárnap is, oké? Mi, ő... vesztettünk néhány embert a héten... és, ő... be kell hoznunk a lemaradást. Köszike.”

 

Hogyan reagálna erre egy amerikai programozó?

Láthattuk a filmben: „Csak ültem a kalitkámban... és rádöbbentem, hogy mióta itt dolgozok... életem minden egyes napja rosszabb mint az előző nap.”

 

Hogyan reagálna egy német programozó?

„Sajnálom, ez nem lehetséges.”

 

Hogyan reagálna egy francia programozó?

„MIIICSODA? Dolgozni a hétvégén? Mióta lett ebből rendszer? Teljességgel kizárt! Miért pont nekem kellene bejönni? Ki fog még dolgozni a hétvégén? És nem ütközik ez valamilyen törvénybe? Biztos vagyok benne, hogy ütközik.”

 

Hogyan reagálna egy japán programozó?

„Igenis, nagy megtiszteltetés lesz a hétvégén is dolgozni.”

 

Hogyan reagálna egy kínai programozó?

„Semmi gond, úgyis minden hétvégén bent vagyok.”

 

Hogyan reagálna egy indiai programozó?

„Jöhetek 8-ra? A busz akkor ér ide, és nem kellene 1 órát várakozni.”

 

Hogyan reagálna egy mexikói programozó?

„Hahaha, jó vicc! Na most mennem kell, kezdődik a szieszta.”

 

 

Címkék: túlóra

A bejegyzés trackback címe:

https://akocsis.blog.hu/api/trackback/id/tr465211845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tündi · http://www.7veszteseg.blog.hu 2012.06.05. 20:40:45

No és hogyan reagál a magyar programozó? :) (És melyik az a film, amiből az idézet való, mert nem ismerem...)

Ismeretlen_102125 2012.06.06. 18:15:15

Hivatali patkányok http://www.port.hu/hivatali_patkanyok_office_space/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=7420&i_city_id=3372&i_county_id=1 A magyar programozó valószínűleg úgy reagálna: bocs, de éppen akkor van a nagyanyám szomszédjának az unokatestvérének az esküvője, sajnos nem lehet lemondani.
süti beállítások módosítása